Vaststelling Herziening bestemmingsplan Zandhuizen perceel Zandhuizerweg 6

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 september 2011 heeft vastgesteld het bestemmingsplan Herziening bestemmingsplan Zandhuizen perceel Zandhuizerweg 6. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Zandhuizerweg 6. Het bestaande recreatiebedrijf ter plaatse wordt voorzien van een passende bestemming.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 6 oktober gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum in het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor een ieder ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is tevens via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen te raadplegen.

Door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan binnen de genoemde termijn tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld. Dit beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. In dit geval treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven