Ontwerpbestemmingsplan ‘IHP Locatie Neck’

Het college van Burgemeester en Wethouders van Wormerland maakt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘IHP Locatie Neck’ vanaf donderdag 3 februari 2011 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘IHP Locatie Neck’ wordt globaal begrensd door de Noorderweg, Tjadenweg en de Ringdijk. Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van woningen aan de noordkant en een multifunctionele accommodatie (MFA) met appartementen er boven. In de MFA worden het dorpshuis, de openbare basisschool, de peuterspeelzaal en de gymzaal gehuisvest.

Inzage: Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kan met ingang van 3 februari 2011 gedurende 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer en langs digitale weg op de website van de gemeente: www.wormerland.nl.

Zienswijzen: Gedurende deze ter inzage termijn kan een ieder tot 17 maart 2011 bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Dit kan ook mondeling op afspraak met een medewerker van het taakveld Ruimtelijke Ordening, de heer S. Bukman, telefoon: 075-651 21 00.

Wormer, 3 februari 2011

Het college van burgemeester en wethouders,

namens dezen:

de secretaris,

M. van den Hende.

De burgemeester,

P.C. Tange.

Naar boven