Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een ligboxenstal aan Wolddijk 93 te Zuidwolde

Burgemeester en Wethouders van Bedum maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van een ligboxenstal aan Wolddijk 93 te Zuidwolde.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn Burgemeester en Wethouders voornemens om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 6 oktober tot en met 16 november 2011 van 09.00 tot 12.00 uur voor een ieder ter inzage bij de afdeling VROM van de gemeente Bedum, Schoolstraat 1, te Bedum. Op www.bedum.nl kunt u de stukken inzien onder de knop: ‘loket’-‘ter inzage’.

Gedurende de termijn van inzage kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bedum, postbus 38, 9780 AA Bedum. Mondeling kunt u zienswijzen kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar.

Naar boven