Bekendmaking terinzagelegging ontwerpprojectbesluit nieuwbouw schapenschuur Trui Poppe, Oostdijkje te De Rijp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Nieuwbouw schapenschuur Trui Poppe’ ter inzage ligt. Het betreft een plan voor de bouw van een nieuwe schapenschuur op het kadastrale perceel gemeente Graft-De Rijp, sectie F, nummer 506, plaatselijk bekend als het Oostdijkje te De Rijp.

Het ontwerpprojectbesluit, inclusief alle bijbehorende stukken, ligt op grond van afdeling 3.3 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf woensdag 5 oktober 2011, gedurende 6 weken, ter inzage op het gemeentehuis van Graft-De Rijp. Dit is tot en met 15 november 2011. U kunt het ontwerp inzien op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en ’s middags op afspraak tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Ook is het plan te bekijken via de website van de gemeente www.graftderijp.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Graft-De Rijp, postbus 16, 1483 ZG De Rijp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpprojectbesluit Trui Poppe’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte & Welzijn via tel. 0299-391950.

Na afloop van de ter inzage termijn wordt het ontwerpprojectbesluit, inclusief alle bijbehorende stukken, aan de gemeenteraad voorgelegd.

Naar boven