Vaststelling Hogere Waarden Wet geluidhinder wijzigingsplan Wijkpark Delftwijk/SIG

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig de artikelen 45, 82, 83 en 110a van de Wet geluidhinder en afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het besluit Vaststelling Hogere Waarden Wet geluidhinder behorende bij wijzigingsplan Wijkpark Delftwijk/SIG.

De Hogere Waarden voor de ten hoogst toelaatbare geluidbelasting zijn als volgt vastgesteld:

  • Voor de westgevel van de te realiseren maatschappelijke voorziening (SIG) bedraagt de maximaal optredende geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai 63dB;

  • Voor de zuidgevel van de te realiseren maatschappelijke voorziening (SIG) bedraagt de maximaal optredende geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai 57dB;

  • Voor de noordgevel van de te realiseren maatschappelijke voorziening (SIG) bedraagt de maximaal optredende geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai 58dB.

Ter inzage

Het besluit Vaststelling Hogere Waarden Wet geluidhindermet de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:

  • Via het digitaalloket van de gemeente Haarlem middels het Bestuurlijk

    Informatiesysteem (BIS);

  • Bij het gemeentelijk loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de

    hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem. De hoofdafdeling Dienstverlening is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Beroep

Tegen het vastgestelde besluit Vaststelling Hogere Waarden Wet geluidhinder kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep.

Diegene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op tot dat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voornadere informatie over deze procedure(s) kunt u zich wenden tot de Raad van State (telefoon 070-426 44 26).

Naar boven