Bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Stepelerveld, fase 1a’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken bekend:

Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Stepelerveld, fase 1a’

De gemeenteraad heeft bij besluit van 28 september 2011, nr. 1847 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Stepelerveld, fase 1a’ gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in een beperkte voorraad van ongeveer 2,6 hectare netto uitgeefbare bedrijfskavels. Deze bedrijfskavels worden ontsloten door de bestaande Bouwstraat op bedrijventerrein Stepelo door te trekken. De wijzigingen hebben betrekking op het verkrijgen van een meer rechtlijnige verkaveling en een toevoeging van de planregels in verband met een beschermingszone van de waterloop.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 7 oktober 2011 tot en met 17 november 2011 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → Bedrijventerreinen → Plannen in vastgestelde fase. Hier vindt u ook een rechtstreekse link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de terinzage termijn kunnen belanghebbenden reageren. U kunt schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingebracht. Daarnaast kan een ieder beroep instellen tegen de planonderdelen die gewijzigd zijn vastgesteld

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Haaksbergen, 6 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

P. van Veen,

burgemeester.

J.J.A. Broekman,

secretaris.

Naar boven