Bestemmingsplannen ‘Floris V-laan’ en ‘Van Lovenlaan’ te Waalwijk en ‘Beethovenstraat’ te Waspik onherroepelijk van kracht

Het College van Waalwijk maakt bekend dat de door de raad bij besluit van 7 juli 2011 vastgestelde bestemmingsplannen:

  • ‘Floris V-laan’ te Waalwijk;

  • ‘Van Lovenlaan’ te Waalwijk;

  • ‘Beethovenstraat’ te Waspik.

vanaf 10 september jl. onherroepelijk van kracht zijn, aangezien tegen voornoemde besluiten gedurende de beroepstermijn van 30 juli t/m 9 september jl. geen beroep en geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State c.q. bij de voorzitter van genoemde afdeling zijn ingediend.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Floris V-laan’ is gelegen in de hoek van de Van Assendelftstraat en de Floris V-laan op de locatie van het voormalige Willem van Oranje college te Waalwijk. Het bestaande schoolgebouw zal gedeeltelijk behouden blijven en een woonfunctie van 11 wooneenheden krijgen. De bestaande conciërgewoning blijft eveneens gehandhaafd. Hiernaast zullen op het terrein 20 nieuwe grondgebonden woningen gerealiseerd kunnen worden.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Van Lovenlaan’ is gelegen op de locatie hoek Heermanslaan/Van Lovenlaan te Waalwijk (kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie F, perceelnummer 1935 en 2323 (gedeeltelijk). Het plan heeft betrekking op de realisatie van een appartementencomplex, zijnde 61 appartementen.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Beethovenstraat’ is gelegen op de locatie hoek Beethovenstraat/Mozartlaan te Waspik. Het plan ziet op de realisatie van 9 woningen.

De bestemmingsplannen zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en na afspraak ook analoog in te zien op het stadhuis van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6, 5141 PA Waalwijk tijdens openingstijden.

Naar boven