Vaststelling bestemmingsplan Maaslandse Dam, gemeente Midden-Delfland

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Midden-Delfland bij besluit van 27 september 2011 het bestemmingsplan Maaslandse Dam gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan zorgt ervoor dat de dat de rechtszekerheid van de huidige bewoners van het gebied wordt gewaarborgd en dat daarnaast de toekomstige ontwikkelingen in het gebied mogelijk zijn binnen de gestelde kaders.

Gewijzigde vaststelling

Naar aanleiding van zienswijzen is het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. Meer informatie hierover is te vinden in het raadsbesluit, de nota beantwoording zienswijzen en het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan.

Tervisielegging

Het bestemmingsplan Maaslandse Dam ligt met ingang van vrijdag 7 oktober 2011gedurende zes weken tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels, een verbeelding (plankaart) en bijlagen. Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van terinzageligging ook digitaal te raadplegen op www.middendelfland.nl → Bestuur & Beleid → Stukken ter inzage

Beroep

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Van deze mogelijkheid kunnen gebruikmaken:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht omtrent het ontwerpbestemmingsplan Maaslandse Dam;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan Maaslandse Dam bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht (zoals aangegeven in de nota beantwoording zienswijzen).

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekend dat het besluit tot vaststelling in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroeptermijn. Indien binnen de beroeptermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schipluiden, 29 september 2011

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving,

A. Hoeksema.

Naar boven