Verleende omgevingsvergunning met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 van de Wabo

Burgemeester en wethouder van Almelo maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • Bornerbroeksestraat 459f, Z-110581, bouwen bedrijfspand, 28 september 2011.

Inzien beschikkingen

Bovenstaande beschikkingen is kort en kernachtig omschreven. Als u een volledig beeld wilt krijgen van de beschikking (en de eventuele ontheffingen) kunt u de beschikkingen met bijbehorende tekeningen in te zien bij de Afdeling Publiekszaken. De beschikkingen en de daarbij behorende stukken liggen gedurende de beroepsperiode ter inzage. Eventueel kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken tijdens de openingstijden via (0546) 54 11 11.

Beroepsmogelijkheid

Bovenstaande beschikking is toegezonden op bovengenoemde data. Belanghebbenden die het niet eens zijn met bovenstaande beschikking en tegen het ontwerpbesluit zienswijzen hebben ingediend kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na bovengenoemde data beroep instellen bij de Rechtbank Almelo, sector Bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH ALMELO

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de verleende beschikking. De vergunninghouder mag na afloop van de termijn voor het instellen van beroep het vergunde plan uitvoeren. Als u dit wilt beletten, moet u een gemotiveerd verzoek sturen aan de voorzieningenrechter te Almelo, Postbus 323, 7600 AH Almelo.

Naar boven