Kennisgeving Ontwerpbestemmingsplan Rangeerterrein Watergraafsmeer

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Rangeerterrein Watergraafsmeer ligtvan 6 oktober tot en met 16 november 2011 voor eenieder ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (met ID-kenmerk: NL.IMRO.0363.M1106BPSTD-OW04). Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien bij de balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 8:00 tot 12:00 uur. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.oost.amsterdam.nl, bij ‘openingstijden’ of bel met 14020.

Op dinsdag 25 oktober, van 17.30 uur tot 20.00 uur nodigt het stadsdeel u uit om de plannen op het stadsdeelkantoor (in de Flevozaal) in te zien en is er een gelegenheid tot het stellen van vragen.

Omschrijving van het plan

Het Rangeerterrein Watergraafsmeer ligt tussen het (grootstedelijke) Sciencepark en Middenmeer in.

Grens plangebied

Het plan is voor het grootste deel gericht op het opnieuw bestemmen van de bestaande legale bebouwing en het bestaande legale gebruik van het gebied. Het is daarmee een beheergericht bestemmingsplan. Het bestemmingsplan maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de stadsdeelraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Stadsdeel Oost, t.a.v. de deelraad van het stadsdeel, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met mevr. F. de Groot van de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Ontwerp (tel. 020-25 35 185).

Amsterdam, 5 oktober 2011

Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost.

Naar boven