Ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure t.b.v. Scheepswerf Bodewes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een vergunning (integraal) te verlenen voor;

  • Van Nahuysweg 4 te Hasselt: het vervangen van de oude torenkraan door een vaste modernere torenkraan op het perceel van Nahuysweg 4 te Hasselt.

Het ontwerpbesluit en de aanvraag liggen met ingang van 5 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. U kunt daar de stukken inzien op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur (’s middags op afspraak). Het betreft een besluit tot verlening van een omgevingsvergunning waarbij sprake is van een geval als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder zienswijzen, bij voorkeur schriftelijk, omtrent het voornemen naar voren brengen. Ook bestaat de mogelijkheid mondelinge zienswijzen, na telefonische afspraak, in te dienen. Na de termijn van de terinzagelegging zal definitieve besluitvorming plaatsvinden.

Naar boven