Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Stolwijkersluis

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij ontwerpbestemmingsplan Stolwijkersluis ter inzage leggen.

Het plangebied betreft het grondgebied van Gouda ten zuiden van de Hollandsche IJssel, met twee uitzonderingen: de bedrijven rond het Veergat en de Zuidwestelijke Randweg.

Het bestemmingsplan Stolwijkersluis heeft als hoofddoel de bestaande situatie te bestemmen en hiervoor een actuele, digitale regeling te maken. Er wordt echter ook een aantal ontwikkelingen mogelijk gemaakt. Een opsomming hiervan vindt u in hoofdstuk 5 van het bestemmingsplan.

In het ontwerpbestemmingsplan zijn de inspraak- en overlegreacties op het voorontwerpbestemmingsplan verwerkt.

Het ontwerpbestemmingsplan Stolwijkersluis met kenmerk NL.IMRO.0513.1200BPStolwijkersl-OB01 ligt van 6 oktober 2011 tot en met16 november 2011 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0513.1200BPStolwijkersl-OB01

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Stolwijkersluis. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer D. Wissel telefoonnummer: 0182-588626 of mail David.Wissel@gouda.nl.

Gouda, 5 oktober 2011

Naar boven