Onherroepelijke bestemmingsplannen Habraken, wijziging I en Uitwerkingsplan Habraken fase II, wijziging II, Heers 23

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat tegen onderstaande vastgestelde wijzigingsplannen geen beroep is ingesteld. De plannen zijn daarmee op 16 september 2011 onherroepelijk geworden.

Naam

Habraken, wijziging I en Uitwerkingsplan Habraken fase II, wijziging II

Omschrijving

Momenteel geldt voor het gehele bedrijventerrein Habraken dat het aantal arbeidsplaatsen per uitgeefbare hectare op basis van een werkweek van 40 uren per arbeidsplaats niet meer dan 50 mag bedragen. In de wijzigingsplannen wordt de maximaal toegestane arbeidsplaatsendichtheid voor een deel van het bedrijventerrein Habraken gewijzigd naar 100 arbeidsplaatsen per uitgeefbare hectare en voor een deel van het bedrijventerrein wordt de eis met betrekking tot de arbeidsplaatsendichtheid geschrapt.

Naam

Heers 23

Omschrijving

Planologische mogelijkheid voor het realiseren van 1 vrijstaande woning.

De wijzigingsplannen liggen voor iedereen ter inzage bij de Dienst Stad en Samenleving, afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven (graag melden bij de receptie). De wijzigingsplannen zijn tevens te raadplegen op de site www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Veldhoven, 12 oktober 2011

Naar boven