Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Bovenweg 6’ en het ontwerpraadsbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Bovenweg 6’ c.a. en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan.

De locatie ligt in het buitengebied van de gemeente Elburg, ten noorden van de kern van ’t Harde. Het bestemmingsplan beoogt te voorzien in een functiewijziging van agrarisch naar wonen op het perceel, in het kader van het VAB-beleid van de gemeente Elburg. Op en naast de genoemde locatie worden naast de bestaande woningen, vier nieuwe woningen c.a. gebouwd.

Voor het bestemmingsplan wordt geen exploitatieplan vastgesteld; er geldt een anterieure overeenkomst.

Met ingang van woensdag 5 oktober 2011 liggen het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling ruimtelijke ontwikkeling) en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl; onder bekendmakingen; ruimtelijke ontwikkeling; bestemmingsplannen, en op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0230.BPBOVENWEG6-ONT1.

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar. Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw J. Bloemert (resp. tel. 0525-688637), van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 4 oktober 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven