Vooraankondiging bestemmingsplannen ‘Meerveldhoven 2005, herziening Provincialeweg 32’, ‘De Run, herziening Heerseweg 2011’

Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Bro

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Veldhoven hierbij kennis van hun voornemen om een bestemmingsplan

‘Meerveldhoven 2005, herziening Provincialeweg 32’ voor te bereiden.

Het bestemmingsplan ‘Meerveldhoven 2005, herziening Provincialeweg 32’ voorziet in de herbouw van een pand met de bestemming Kantoren, Maatschappelijke doeleinden/Bedrijven (K/M/B)/en maximaal 8 appartementen op het braakliggend perceel Provincialeweg 32 te Veldhoven.

Tevens geven zij kennis van het voornemen om een bestemmingsplan

‘De Run, herziening Heerseweg 2011’ voor te bereiden.

Het bestemmingsplan ‘De Run, herziening Heerseweg 2011’ voorziet in de bouw van 2 vrijstaande woningen op een perceel aan de Heerseweg/hoek Heiberg, te Veldhoven.

Op grond van artikel 1.3.1., lid 2 Bro zal geen gelegenheid worden geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en er zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Evenmin zullen er op het voornemen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal het gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis, Meiveld 1 te Veldhoven. Gedurende de termijn van terinzageligging van het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder een zienswijze kenbaar maken.

De kennisgeving van de terinzageligging van het ontwerpbestemmingsplan wordt nog gepubliceerd in de Ahrenberger, de Staatscourant en langs elektronische weg (de gemeentelijke internetsite).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer Dick Swinkels(afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling), e-mailadres:dick.swinkels@veldhoven.nl onder nummer (040) 25 84 293.

Veldhoven, 5 oktober 2011

Naar boven