Vastgesteld wijzigingsplan Willemskade 20 te Leeuwarden

Van 6 oktober 2011 tot en met 16 november 2011 ligt het vastgestelde wijzigingsplan Willemskade 20 te Leeuwarden met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Willemskade 20 te Leeuwarden.

Ontwikkeling

Met dit plan wordt een woonfunctie op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand Willemskade 20 mogelijk gemaakt.

Inhoud

Het vastgestelde wijzigingsplan bevat:

  • een toelichting

  • een verbeelding (plankaart)

  • regels voor het bouwen en het gebruik van de grond en de bebouwing

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (maandag t/m vrijdag 09.00−16.00 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure.

  • op www.leeuwarden.nl/inzage

Beroep

Bent u het niet eens met dit vastgestelde wijzigingsplan? Dan kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt alleen beroep instellen:

  • van 7 oktober 2011 tot en met 16 november 2011;

  • als u belanghebbende bent en een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan hebt ingediend.

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Het besluit tot vaststelling treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven