Ontwerpbestemmingsplan 1e Partiële herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend, dat met ingang van 6 oktober 2011 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan 1e Partiële herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de percelen dr. Poelsstraat 8, Broeklaan 101 en 103, Keulseweg 32, Heytstraat 2, Industriestraat 32, Molenveldweg 7a, en St. Jorisstraat 42.

Wij voorzien met dit ontwerpbestemmingsplan in de reparatie van enkele onderdelen van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen. Daarnaast hebben wij in dit ontwerpbestemmingsplan voor enkele locaties de resultaten van vergunningprocedures opgenomen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen via www.beesel.nl → Digitaal loket → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen, of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK te Reuver. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer T. van Loon van de afdeling Grondgebied, via tel. 077-4749292.

Beesel, 5 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven