Vastgesteld bestemmingsplan ‘N201-Natuurcompensatie 2e fase’

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Amstelveen in de vergadering van 21 september 2011 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘N201-Natuurcompensatie 2e fase’ met planidentificatie NL.IMRO.0362.09D-VG01. De wijziging van het bestemmingsplan betreft het opnemen van een aardgastransportleiding op de verbeelding en het aanvullen van de toelichting en de planregels betreffende deze buisleiding.

Het bestemmingsplan met bijbehorende verbeelding, planregels en toelichting betreft de gronden globaal begrensd door: in het zuiden de nieuw aan te leggen N201, in het westen door het water de Westtocht, in het oosten de Ringsloot en in het noorden door de noordgrens van het perceel Middenweg van de Bovenkerkerpolder 1 en de noordgrens van het perceel Middenweg van de Bovenkerkerpolder 6.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende verbeelding, planregels en toelichting en het bijbehorende vaststellingsbesluit, ligt met ingang van 6 oktober 2011 gedurende zes weken op de volgende wijzen voor een ieder ter inzage.

Digitaal

U kunt het digitale bestemmingsplan ‘N201-natuurcompensatie 2e fase’ raadplegen op de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl onder http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0362.09D-VG01 en op de gemeentelijke website onder: omgeving-wonen-bouwen, bestemmingsplannen-structuurvisies, welke ruimtelijke plannen zijn in voorbereiding of rechtstreeks onder http://ro0362.ropubliceer.nl/

Papier

Het papieren ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. Aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30–16.30 uur, vrijdag 8.30–12.30 uur).

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep worden ingesteld door:

  • 1. degenen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • 2. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • 3. door een ieder tegen de wijzigen die de gemeenteraad in het plan bij de vaststelling ten opzichte van het ontwerpplan heeft aangebracht.

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Amstelveen, 5 oktober 2011

Naar boven