Kennisgeving Studentenhotel Jan van Galenstraat/Van de Sande Bakhuijzenstraat (1061 AG) OLO 129323’

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, inevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat hij een concept-omgevingsvergunning voor eenieder ter inzage heeft gelegd voor het realiseren van een nieuwbouw en de herontwikkeling van twee bestaande gebouwen op het perceel begrensd door de Jan van Galenstraat, de Van de Sande Bakhuijzenstraat en het spoortracé, kadastraal bekend onder gemeente Amsterdam Sloten, sectie D, nummer 4911, 8982 en 9870. De functie van al deze gebouwen zal studentenhotel worden. De concept-omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 22 september 2011 voor een periode van 6 weken ter inzage op onze locatie Osdorpplein 1000 te Amsterdam.

Dit ontwerpbesluit ligt op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. Eenieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel Nieuw-West, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het dossiernummer te vermelden.

Belanghebbenden die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren hebben gebracht − of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht −  kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

Amsterdam, 21 september 2011

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West,

A. Baâdoud,

voorzitter.

J. Goedhart,

secretaris.

Naar boven