Ontwerpbestemmingsplan − Lange Wemen

Voor de herontwikkeling van het gebied Lange Wemen heeft Hengelo zich een aantal doelen gesteld. Zo biedt de herontwikkeling onder andere de mogelijkheid om de woonfunctie in de binnenstad te versterken en het winkelcentrum Thiemsbrug te moderniseren. Daarnaast wordt ruimte geboden voor de vestiging van een nieuw stadskantoor en de realisatie van een horecaplein. Het gebied Lange Wemen is globaal gelegen tussen de Oldenzaalsestraat, Deldenerstraat, Langestraat en Wemenstraat.

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 5 oktober t/m 15 november 2011 op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 te Hengelo (074-2459647), bij het Publieksplein in het stadhuis en op http://www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BP0049-0201.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met Geri Dijkhuis, telefoonnummer 074-2459883.

Naar boven