Bekendmaking ontwerp-Waboprojectbesluit en ontwerpomgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van IJsselstein geven kennis van de terinzagelegging van de volgende aanvraag om omgevingsvergunning:

  • Televisiebaan 77 en Kameraplein 63, het dichtmaken van de onderdoorgangen.

De ruimtes die ontstaan door het dichtmaken van de onderdoorgangen krijgen een maatschappelijke/kantoorfunctie.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • 1. artikel 2.1.1 a Wabo, het bouwen

  • 2. artikel 2.1.1 c Wabo, het afwijken van het bestemmingsplan, dit met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3e van de Wabo (Waboprojectbesluit)

Op grond van 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ligt het ontwerpprojectbesluit en de ontwerp-omgevingsvergunning met de bijbehorende adviezen en stukken met ingang van 6 oktober 2011 voor zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur of op afspraak. (030-6861668)

Daarnaast zijn het ontwerpprojectbesluit en de ontwerp-omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl onder de kop ‘over IJsselstein/ bestemmingplannen/ ontheffing of projectbesluit’.

Op grond van artikel 3.12 lid 5 van de Wabo, kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zijn of haar zienswijze op bovengenoemde aanvraag, bij voorkeur schriftelijk, bij burgemeester en wethouders van IJsselstein, Overtoom 1, 3401 BK IJsselstein bekend maken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven