Structuurvisie Dorpsomgevingsplan Hierden vastgesteld

De structuurvisie Dorpsomgevingsplan Hierden is op 22 september 2011 door de gemeenteraad vastgesteld. Het document bevat een visie hoe de landschappelijke kwaliteiten van Hierden en omgeving versterkt kunnen worden. Ook is bekeken op welke wijze nieuwe bebouwing ingepast kan worden in het landschap en op welke wijze de hierbij gewenste landschappelijke bijdrage vorm kan krijgen. Hierbij is het plangebied uitvoerig geanalyseerd, waarbij onder meer is ingegaan op de historie van het gebied, de bebouwingsstructuur, de ontsluitingsstructuur, de beplantingen en de visueel ruimtelijke aspecten.

De structuurvisie Dorpsomgevingsplan Hierden ligt met ingang van 6 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tegen de vaststelling van de structuurvisie is geen bezwaar of beroep mogelijk. Informatie: afdeling Ruimte en Economie, de heer Den Braven, tel. 0341-411 439.

De stukken zijn ook terug te vinden op de website van de gemeente Harderwijk:

http://www.harderwijk.nl/Gemeente/WonenenLeven/RuimtelijkePlannen/Structuurvisies.htm. Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden kunt u vinden via: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans.

Naar boven