Vaststelling bestemmingsplan Kocomon

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 september 2011 overeenkomstig het ontwerpplan heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘Kocomon’. Het bestemmingsplan ziet op verandering van de bestemming, van Kantoordoeleinden en Groenvoorzieningen naar Verkeer-Railverkeer. Het plangebied ligt ten zuiden en aangrenzend aan de percelen die kadastraal bekend staan als Gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A, nr. 7421 en 7985. Deze percelen zijn in eigendom van Kocomon BV, gevestigd aan de Kortenaerstraat 94 te Ter Aar.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 6 oktober tot en met 16 november 2011 voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis. Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Procedure

Degene die als belanghebbende tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven