Bestemmingsplan ‘Hoek Steenstraat/Raadhuisplein’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 22 september 2011 ongewijzigd heeft vastgesteld bestemmingsplan:

‘Hoek Steenstraat/Raadhuisplein’

Het bestemmingsplan, dat betrekking heeft op het gebied naast de nieuwe weg achter het gemeentehuis en het hele terrein van Madeleine, ligt met ingang van 5 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via: www.ruimtelijke plannen.nl en www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 15 november 2011 kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 16 november 2011, tenzij voor die datum naast beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven