Ontwerpbesluit hogere waarde ‘Zeebuurt - Appartementen Burg. de Meesterstraat

Momenteel is het bestemmingsplan ‘Zeebuurt - Appartementen Burg. de Meesterstraat’ in voorbereiding. Dit bestemmingsplan voorziet in de realisatie van twee nieuwe appartementengebouwen langs de Burgemeester de Meesterstraat.

Ten behoeve van dit bestemmingsplan is tevens een besluit hogere waarde in voorbereiding. Dit ontwerpbesluit voorziet in de vaststelling van een hogere waarde, als bedoeld in artikel 59 en 83 van de Wet geluidhinder, ten behoeve van 28 appartementen langs de Burgemeester de Meesterstraat.

Het ontwerpbesluit hogere waarde ‘Zeebuurt - Appartementen Burg. de Meesterstraat’ ligt met ingang van 6 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden omtrent het besluit hogere waarde schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: mevrouw C. van den Bedem, tel. 0341 411342.

Het ontwerpbesluit kunt u ook raadplegen via de website van de gemeente Harderwijk www.harderwijk.nl (www.harderwijk.nl, wonen en leven, ruimtelijkeplannen, Zeebuurt).

Naar boven