Uitwerkingsplan Riedermorgen ter inzage

Op 20 september 2011 hebben Burgemeester en wethouders van Barendrecht ingestemd met het vaststellen van het uitwerkingsplan Riedermorgen. Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de realisatie van 1 vrijstaande woning.

Het uitwerkingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode 30 september 2011 t/m 10 november 2011 bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30 - 20.00 uur. Ook is het uitwerkingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl → actueel → ter inzage → Ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van ter inzage legging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen de vaststelling van het uitwerkingsplan die:

  • tijdig hun zienswijze bij het college van Burgemeester en Wethouders kenbaar hebben gemaakt;

  • kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. M. Vorstelman via telefoonnummer 0180-698 798.

Naar boven