Gewijzigde vaststelling Structuurvisie Buitengebied Barneveld 2011

De raad heeft op 21 september 2011 de Structuurvisie Buitengebied Barneveld 2011 gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp.

De Structuurvisie geeft op hoofdlijnen een toekomstbeeld van de gewenste ruimtelijke inrichting van het buitengebied van de gemeente voor de komende 10 jaar. Voor het gemeentebestuur is de structuurvisie een belangrijke leidraad voor het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied en het toetsingskader voor toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen binnen het gemeentelijke grondgebied. De Structuurvisie bevat ook een uitvoeringsparagraaf dat op hoofdlijnen aangeeft hoe deze visie gerealiseerd gaat worden.

Er is een wijziging van het ontwerp doorgevoerd op basis van een aangenomen amendement, die is gevoegd bij de ter inzage liggende stukken. Dit betreft het vergroten van het brongebied voor buurtvergisters.

Het plan ligt van 30 september 2011 tot en met 10 november 2011 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2).

De Structuurvisie Buitengebied Barneveld 2011 is vanaf 30 september 2011 ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl). De betreffende documenten staan dan onder de rubriek ‘Actueel’, categorie ‘Bekendmakingen’. Onder het kopje ‘Ruimtelijke Ordening’ treft u bij ‘gewijzigde vaststelling Structuurvisie Buitengebied Barneveld 2011’ de bijbehorende documenten aan.

Daarnaast is het plan in te zien op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0203.1131-0002

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://gis.barneveld.nl/plannen/NL.IMRO.0203.1131-/NL.IMRO.0203.1131-0002

De structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan daarom, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven