Voorbereidingsbesluit ‘De Kwekerij Hengelo (ged.)’

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 3 februari 2011 besloten een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘De Kwekerij’ voor te bereiden. Het besluit treedt in werking op 5 februari 2011.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op een gebied gelegen aan de Heurne en de Vordenseweg in Hengelo Gld. De gronden van de ter plaatse gevestigde meubelfabriek zijn niet in dit besluit opgenomen.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt voor eenieder ter inzage.

U kunt het besluit op de volgende manieren inzien:

  • digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.VB00005-VG01. Het besluit bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl/plannen/NL.IMRO.1876.VB00005-/NL.IMRO.1876.VB00005-VG01

  • op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

U kunt het besluit en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Hengelo, 4 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven