Wijziging bestemmingsplan ex artikel 3.6, lid 1, sub a, Wro

Het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maakt bekend dat er een ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied deelgebied III’ ter inzage ligt voor:

  • het wijzigen van de bestemming ‘agrarische doeleinden’ in ‘woondoeleinden’ ten behoeve van de vestiging van een burgerwoning op het perceel, gelegen aan de Grubbenvorsterweg 37 te Lottum, kadastraal bekend als gemeente Grubbenvorst, sectie K, nummer 595.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a, van de Wet ruimtelijke ordening het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied deelgebied III’ te wijzigen teneinde het met mogelijk te maken de bedrijfswoning te gebruiken als burgerwoning op genoemde locatie mogelijk te maken.

Het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied deelgebied II’ ligt met ingang van vrijdag 29 september 2011 conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende een periode van zes weken voor eenieder tijdens de kantooruren ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Gedurende deze termijn van zes weken kan eenieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied deelgebied III’ ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl.

Horst, 22 september 2011

Naar boven