Ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen ‘uitbreiding Bastionhotel’, uitgebreide procedure Wabo voor afwijken van het bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat zij van plan zijn om voor de uitbreiding van het bestaande Bastionhotel, gevestigd aan de Polakweg op het bedrijventerrein Plaspoelpolder, een omgevingsvergunning te verlenen. Omdat het bouwplan in strijd is met het geldende bestemmingsplan wordt deze omgevingsvergunning voorbereid met de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2. 12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (die op 13 september 2011 door de raad is afgegeven) voor het plan liggen met ingang van vrijdag 30 september tot en met donderdag 10 november 2011 ter inzage bij de balie publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. U kunt de stukken ook bekijken op www. rijswijk.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoekt u in dat laatste geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.ovbastionhotel-ON01.

Indienen zienswijze

Tijdens de terinzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen indienen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 5305, 2280 HH Rijswijk. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar Wanne Verweij, tel. (070) 326 11 35.

Wij wijzen u erop dat te zijner tijd tegen de definitieve omgevingsvergunning geen bezwaar kan worden gemaakt. Als de omgevingsvergunning is verleend kunnen alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunning, beroep instellen bij de rechtbank ‘s-Gravenhage.

Rijswijk, 29 september 2011

Burgemeester en Wethouders,

G.W. v.d. Wel-Markerink,

burgemeester.

A. de Baat,

secretaris.

Naar boven