Ontwerpbestemmingsplan ‘Rotonde Oude Nijkerkerweg − Voorthuizerstraat’

Van 29 september tot 10 november 2011 ligt in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Rotonde Oude Nijkerkerweg − Voorthuizerstraat’ (partiële herziening bestemmingsplan Westelijk Buitengebied). Het bestemmingsplan wordt opgesteld voor het aanleggen van een rotonde op de kruising Oude Nijkerkerweg − Voorthuizerstraat − Oude Garderenseweg.

U kunt het ontwerpplan inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 768, kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het bestemmingsplan is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeentelijke website www.putten.nl → direct naar → bestemmingsplannen.

Binnen de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad. Indien u dit wenst, kunt u een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768.

Naar boven