Voorontwerpbestemmingsplan Kern Vuren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kern Vuren’ ter inzage ligt, zoals bedoeld in de Inspraakverordening Lingewaal 2005.

Toelichting

Het nieuwe bestemmingsplan Kern Vuren omvat de bebouwde kom van Vuren inclusief de woningen aan de Gaalwaard. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt de geldende bestemmingsplannen voor dit gebied. De geldende bestemmingsplannen zijn (deels) verouderd en verschillen onderling in systematiek. Het bestemmingsplan legt bestaande situaties vast en maakt beperkte nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan Kern Vuren ligt van 29 september tot en met 9 november 2011 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis in Asperen tijdens openingstijden. U kunt buiten de openingstijden terecht na het maken van een afspraak. Bel hiervoor met (0345) 634 000. Ook kunt u het bestemmingsplan gedurende deze termijn bekijken op www.lingewaal.nl onder Actueel, Bestemmingsplannen, Plannen in procedure of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens een inloopavond op donderdag 6 oktober 2011 tussen 19.30 uur en 21.00 uur in Dorpshuis De Koels te Vuren wordt het voorontwerpbestemmingsplan kort toegelicht. Voor iedereen is er verder de mogelijkheid om het voorontwerpbestemmingsplan in te zien en hier vragen over te stellen.

Inspraak

Tijdens de inzagetermijn kunt u bij voorkeur schriftelijk een inspraakreactie indienen. Zie voor informatie over het indienen van een inspraakreactie het kader Bezwaar en Beroep. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een inspraakreactie naar voren brengen. Maak hiervoor een afspraak via tel. (0345) 634 000.

Naar boven