Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro en verlenen bouwvergunning ex artikel 40 Ww ‘Vlek E Oude Kakert’

Burgemeester en wethouders van Landgraaf maken bekend dat zij op 26 januari 2011 een projectbesluit hebben genomen en bouwvergunning hebben verleend om de bouw van 45 woningen in Vlek E Oude Kakert mogelijk te maken. De locatie wordt begrensd door de Kakertsweg, de Juliana van Stolbergstraat en de Dr. Poelsstraat en is kadastraal bekend als gemeente Schaesberg, sectie E, perceelsnummers 49, 50 en 53.

De stukken liggen met ingang van donderdag 3 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage in de Gemeentewinkel (balie Grondzaken) van het raadhuis aan het Raadhuisplein 1. Het projectbesluit en de bouwvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken (waaronder de ruimtelijke onderbouwing) zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl bij bestemmingsplannen. Daarnaast zijn de stukken ook beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het projectbesluit en de verleende bouwvergunningen treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor de bouwvergunning en het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtsbescherming als één besluit gezien. Bent u belanghebbende én heeft u tegen het/de ontwerpbesluit(en) zienswijzen ingediend, dan kunt u binnen zes weken na de dag waarop de bouwvergunning en het projectbesluit bekend zijn gemaakt, schriftelijk beroep aantekenen bij de Rechtbank te Maastricht, sector bestuursrecht, Postbus 1988 te 6201 BZ Maastricht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten: naam en adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Zo mogelijk dient een afschrift van het/de besluit(en) waartegen het beroep zich richt, te worden bijgevoegd. Tevens kan de indiener van het beroepschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven