Ontwerpbestemmingsplan Spanbroekerweg 120, Spanbroek

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend, dat met ingang van vrijdag 30 september 2011 bij de receptie in het stadhuis, bezoekadres Klaproos 1 te Opmeer, gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Spanbroekerweg 120 te Spanbroek, NL.IMRO.0432.spanbroekerweg120-0302, ter inzage ligt. Ook kunt u het plan inzien op www.opmeer.nl/wonenenleven/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpplan voorziet in de realisatie van een openbare parkeervoorziening, een functieverandering van de agrarische bebouwing in wonen en een recreatieve mogelijkheid ten aanzien van een eventuele uitbreiding van het naastgelegen sportcomplex.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 119, 1715 ZK SPANBROEK onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Spanbroekerweg 120, Spanbroek’. Voor het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling AZRO via (0226) 363 399.

Naar boven