Verleende omgevingsvergunning Ida Gerhardtpad 5, 4207 MX (verzonden 27/9 '11)

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure) hebben verleend:

Ida Gerhardtpad 5, 4207 MX (verzonden 27/9 '11)

het bouwen van een woning, activiteit bouwen en activiteit afwijken bestemmingsplan

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 28 september 2011 gedurende zes weken ter inzage in de infohoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn in deze periode elke werkdag in te zien tijdens de openingsuren van het stadhuis.

Vanaf donderdag 29 september 2011 kan gedurende zes weken bij de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste de volgende gegevens bevatten:

  • De naam en het adres van de indiener;

  • De dagtekening;

  • Een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • De gronden van het beroep.

Ook is het mogelijk digitaal een beroepschrift in te dienen bij de rechtbank Dordrecht via http://rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet een indiener wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroep schorst de inwerkingtreding van de omgevingsvergunning niet. De omgevingsvergunning treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de genoemde termijn van zes weken is ingediend, treedt het projectbesluit met bouwvergunning niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven