Vastgesteld wijzigingsplan ‘Broeksestraat 46 te Babyloniënbroek’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg maken bekend dat zij op 13 september 2011 ongewijzigd hebben vastgesteld het wijzigingsplan ‘Broeksestraat 46’ te Babylonienbroek, inhoudende een wijziging van het bestemmingsplan ‘Babylonienbroek’.

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bebouwingsgrens van de grond tussen Broeksestraat 44 en 48, beter bekend als Broeksestraat 46, teneinde 1 vrijstaande woning met bijgebouw te realiseren.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 29 september 2011 gedurende zes weken ter inzage. Binnen genoemde termijn van terinzagelegging kan van het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken door een ieder tijdens kantooruren kennis worden genomen bij de balie ‘Bouwen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Gedurende de terinzage termijn kunnen belanghebbendendie aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpwijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijk en Aalburg, 28 september 2011

Naar boven