Ontwerpbestemmingsplan Vissedijk 39

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo maken bekend dat met ingang van woensdag 28 september 2011 gedurende zes weken (tot en met dinsdag 8 november 2011) ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Vissedijk 39’.

Op het perceel Vissedijk 39 bevindt zich een voormalige manege, bestaande uit een woning en diverse bedrijfs- en bijgebouwen. Door de beëindiging van de bedrijfsmatige manege is de agrarische functie in de huidige situatie ondergeschikt aan de woonfunctie. Met onderhavig bestemmingsplan wordt het perceel dan ook voorzien van een woonfunctie.

Waar kunt u de stukken inzien.

De voorontwerpbestemmingsplannen met bijlagen ligt ter inzage bij:

  • Bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken, Stadhuisplein 1 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do);

  • Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • Via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke reactie kunt u richten aan de Raad van de gemeente Almelo, Postbus 5100, 7600 GC ALMELO en dient voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Om mondeling uw reactie kenbaar te maken kunt u voor het maken van een afspraak terecht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu, tel. 541161.

Naar boven