Ontwerpbestemmingsplan HOV

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan HOV(NL.IMRO.0758.BP2010020004-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheden van de aanleg van een hoogwaardig openbaar vervoerverbinding tussen de Oosterhoutseweg en het Station langs de bestaande spoorlijn Tilburg–Breda.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘HOV’, en het voorlopig ontwerp ‘Oosterhoutseweg’ zijn te raadplegen via de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl via ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke Plannen → ‘bestemmingsplannen ter inzage’. Tevens liggen bovengenoemde stukken vanaf donderdag 29 september 2011 tot en met woensdag 9 november 2011 ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10.

Zienswijze bestemmingsplan

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en/of mondeling uw zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan ‘HOV’. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 9167.

Informatie

Op 13 oktober aanstaande om 19.30 uur zal in het Stadskantoor een informatiebijeenkomst worden gehouden waarbij informatie zal worden gegeven over het ontwerp van de weg alsmede het ontwerp van de Oosterhoutseweg. Tijdens deze bijeenkomst zal ook kort het ontwerp van het bestemmingsplan ‘HOV’ worden toegelicht en zal tevens gelegenheid zijn tot het stellen van vragen over dit ontwerpbestemmingsplan.

Breda, 28 september 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven