Vastgesteld Bestemmingsplan Gedeeltelijke herziening voorschriften bestemmingsplan Buitengebied-2

Het bestemmingsplan Gedeeltelijke herziening voorschriften bestemmingsplan Buitengebied-2 is door de raad op 12 september 2011 ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op enkele percelen in het buitengebied van de voormalige gemeente Olst. Deze zijn in het plan aangegeven. Dit bestemmingsplan heeft geen gevolgen voor de bestaande gebruiksmogelijkheden.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 29 september 2011 tot en met 9 november 2011 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan is ook te raadplegen op onze gemeentelijke website www.olst-wijhe.nl onder Wonen, ruimtelijke plannen, bestemmingsplan buitengebied.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven