Vastgestelde bestemmingsplannen

De gemeenteraad heeft op 25 januari 2011 de volgende bestemmingsplannen vastgesteld:

  • 1. Kern Haart 2010: dit plan betreft een actualisering van de geldende bestemmingsplannen voor de bebouwde kom van Haart, inclusief de toekomstige uitbreiding van de woonbebouwing (globaal begrenzing: de woningen aan de Lieversdijk, de watergang en het recreatieparkje). Dit is plan is gewijzigd vastgesteld;

  • 2. Brede school de Bosmark Dinxperlo: dit plan maakt de bouw van de brede school De Bosmark mogelijk aan de Europastraat te Dinxperlo. In dit gebouw zal ook plaats zijn voor kinderopvang;

  • 3. Buitengebied Dinxperlo, Aaltenseweg 92A, 92B, 92C Bargerdijk 1: dit plan maakt de bouw van vier woningen aan de Aaltenseweg 92a, 92b en 92c en Bargerdijk 1 mogelijk.

Met ingang van 4 februari 2011 liggen de raadsbesluiten met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inzien

De plannen zijn te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u de plannen digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van de plannen kunt verkrijgen. U kunt de plannen ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Tegen het ontwerp van de plannen zijn zienswijzen naar voren gebracht. Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen. Tevens kan een belanghebbende beroep instellen tegen de door de raad aangebrachte wijzigingen wanneer een plan gewijzigd is vastgesteld (uitsluitend het onder 1. genoemde plan).

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer (0543) 49 31 52 of 49 31 54.

Naar boven