Omgevingsvergunning plaatsen lichtmasten, juryhuisje en pompgebouwtje ijsbaan Park Weydehoeck Lekkerkerk

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat zij met toepassing van het bepaalde in artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° een omgevingsvergunning hebben verleend voor het plaatsen van acht lichtmasten, het plaatsen van een seizoensgebonden jurygebouwtje en het plaatsen van een pompgebouwtje bij de nieuwe ijsbaan in Park Weydehoeck aan de Weidelaan in Lekkerkerk.

De lichtmasten worden iets hoger dan op grond van het bestemmingsplan is toegestaan. Het juryhuisje en het pompgebouwtje worden buiten het op de planverbeelding aangegeven bouwvlak geplaatst.

Ter inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf donderdag 29 september 2011 voor een periode van 6 weken bij het omgevingsloket op het gemeentehuis in Lekkerkerk. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt ook een afspraak maken met een van de medewerkers van het omgevingsloket voor het inzien van de stukken buiten de reguliere openingstijden om, telefoon 0180-667759. De stukken zijn digitaal te raadplegen op www.nederlek.nl

Beroep

Gedurende bovenstaande termijn kunnen belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning (tijdig) zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, tegen dit projectbesluit en de verleende reguliere bouwvergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het indienen van een beroepsschrift schort de werking van de omgevingsvergunning niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden in gediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Lekkerkerk, 22 september 2011

Naar boven