Omgevingsvergunning Kleiweg 27–31_HenM

Kennisgeving verleende omgevingsvergunning ex. art. 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo uitbreiden winkelruimten Kleiweg 27–31 (H en M)

Burgemeester en wethouders van Gouda maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van de bestemmingsplannen Nieuwe Markt en Binnenstad West voor het uitbreiden van winkelruimten Kleiweg 27–31.

De aanvraag, de omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenking van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken liggen van 29 september 2011 tot en met 9 november 2011 op de volgende wijzen ter inzage:

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda;

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Deze kennisgeving is ook te raadplegen www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0513.0903OVkleiweg2731-DF01.

Tegen het besluit tot verlenen van de omgevingsvergunning kan van 30 september 2011 tot en met donderdag 10 november 2011 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat:

  • voor degenen, die tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben ingebracht;

  • voor degenen die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen;

  • voor degenen, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij het college naar voren hebben gebracht.

Indien u van mening bent dat er een spoedeisend belang is om het besluit niet in werking te laten treden, kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank om het treffen van een voorlopige voorziening verzoeken. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank zendt ter betaling een acceptgiro toe.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met telefoonnummer 14 0182.

Gouda, 28 september 2011

Naar boven