Ontwerpbestemmingsplan Kantoor Emmasingel – Boerhaavestraat

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat met ingang van 29 september 2011 gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met 9 november 2011, in het Infocentrum en bij de frontoffice van Milieu- en bouwzaken in het stadhuis, Beekstraat 54, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kantoor Emmasingel – Boerhaavestraat’ met bijbehorende toelichting. Het plan ligt tevens ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de website www.weert.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan voorziet in de verbouwing van het pand Emmasingel 15/17 en de wijziging van de bestemming van het gehele pand tot kantoor en/of woning. Op het achterperceel grenzend aan de Boerhaavestraat zal de bestaande bebouwing worden gesloopt en een kantoorpand worden opgericht.

Schriftelijke dan wel mondelinge zienswijzen met betrekking tot het bestemmingsplan kunnen door eenieder gedurende bovengenoemde termijn worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 950 te 6000 AZ Weert. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wenst te brengen kunt u een afspraak maken via tel. (0495) 575 238.

Weert, 28 september 2011

Burgemeester en wethouders van Weert,

de secretaris,

De burgemeester,

Naar boven