Vaststelling projectbesluit ‘Haling10E’

Het college van burgemeester en wethouders (B&W) van de gemeente Enkhuizen maakt, op grond van het bepaalde in artikel 3.11 lid 2 juncto artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het college van B&W van Enkhuizen bij besluit van 25 januari 2011 het projectbesluit ‘Uitbreiding bedrijfsruimte Haling 10E’ hebben vastgesteld. Het college van B&W is daartoe gedelegeerd door de gemeenteraad van Enkhuizen. Over het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingekomen.

Projectbesluit

Het plangebied betreft het perceel Haling 10E. Met dit projectbesluit wordt in een nieuwe planologische regeling voorzien, voor de uitbreiding van de bestaande bedrijfsgebouwen.

Inzage

Het projectbesluit en de hierbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 3 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Het projectbesluit is tevens te raadplegen op de website van de gemeente Enkhuizen: www.enkhuizen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank te Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG te Alkmaar. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Als u beroep heeft ingesteld is, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist, het eveneens mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG te Alkmaar. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en van mening is dat de onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan tevens de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Zowel voor het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Informatie

Dhr. A.H. van der Herberg, Ruimtelijke Ordening, tel. 0228-360244.

Enkhuizen, 2 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen,

de secretaris,

R.M. Reus.

De burgemeester,

J.G.A. Baas.

Naar boven