Vaststelling bestemmingsplan ‘Dwingeloo – Westeinde 61’

B&W van Westerveld maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 september 2011 het bestemmingsplan ‘Dwingeloo – Westeinde 61’ heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 29 september 2011 voor een periode van 6 weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Diever, gedurende de openingstijden. Op afspraak is ook inzage buiten de openingstijden mogelijk. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Westerveld (www.gemeentewesterveld.nl) en de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Dit bestemmingsplan is een juridisch-planologisch kader voor de wijziging van de bestemming van het perceel Westeinde 61 te Dwingeloo van agrarisch naar wonen. Bovendien wordt de ruimte-voor-ruimte regeling toegepast waarbij een compensatiewoning gebouwd mag worden.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken aan de gemeenteraad. Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe dient per afzonderlijke brief de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening.

Naar boven