Ontwerpomgevingsvergunning ‘Ontsluitingsweg ten behoeve van Dijklaan-West II te Bergambacht’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Bergambacht maken bekend dat met ingang van 29 september 2011 gedurende 6 weken (dus tot en met 9 november 2011) de ontwerpomgevingsvergunning voor de aanleg van een ontsluitingsweg ten behoeve van Dijklaan-West II te Bergambacht ter inzage ligt bij de publieksbalie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht. Het ontwerpbesluit ziet op de ontsluiting van de woonwijk Dijklaan-West II op de Veerweg (N478).

Het plan voor de aan te leggen ontsluitingsweg is niet in overeenstemming met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Bergstoep/Dijklaan 2000’. De uit te voeren werken en/of werkzaamheden zijn strijdig met het bepaalde in de regels voor de bestemmingen ‘Water’ en ‘Groenvoorzieningen’.

Naast de ontwerpomgevingsvergunning liggen de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 3, 2860 AA Bergambacht. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling ROB, te bereiken op telefoonnummer 0182 356555.

Bergambacht, 28 september 2011

Burgemeester en wethouders van Bergambacht.

Naar boven