Vaststelling projectbesluit Hugo de Grootstraat 4

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat het projectbesluit Hugo de Grootstraat 4 met een wijziging ten aanzien van het aantal parkeerplaatsen in openbaar gebied en verder overeenkomstig het terinzage gelegde ontwerp is vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbesluit wordt het aantal parkeerplaatsen van 2 naar 5 parkeerplaatsen uitgebreid (conform de geldende parkeernormen). Het projectbesluit (ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening) ziet op het oprichten van 3 woningen, in de plaats van het (voormalig) garagebedrijf, op het perceel Hugo de Grootstraat 4 te Alphen aan den Rijn (kadastraal bekend Gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A, nummer 5337).

Ter inzage

Het projectbesluit ligt met ingang van 29 september tot en met 9 november 2011 voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1. Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Procedure

Degene die als belanghebbende tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank te ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Rechtbank te ’s- Gravenhage.

Het projectbesluit en de bouwvergunning (eerste fase) treden een dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij tijdens deze termijn beroep wordt ingesteld en tevens een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan bij de Rechtbank.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw G.J. Faken-Oudekerk, telefoon 0172-465 681, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven