Vastgesteld wijzigingsplan ‘Stienser Hegedyk 1’ te Stiens ex artikel 11 Wet op de Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders van Leeuwarderadeel maken bekend dat zij op 20 september 2011 het ontwerpwijzigingsplan ex artikel 11 WRO t.b.v. Stienzer Hegedyk 1 ongewijzigd hebben vastgesteld. Tegen het ontwerp van het wijzigingsplan werden geen zienswijzen ingebracht. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om een kleinschalige ruitersportwinkel te realiseren in een deel van de bestaande schuur aan de Stienzer Hegedyk 1 te Stiens.

Het vastgestelde wijzigingsplan, de aanvraag en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf woensdag 28 september 2011 gedurende zes weken ter inzage (tot en met 8 november 2011) voor eenieder in het gemeentehuis te Stiens.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze kenbaar te maken;

Het beroepschrift moet ingediend worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het wijzigingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Stiens, 26 september 2011

J.R.A. Boertjens,

burgemeester.

H. Siegersma,

loco-secretaris.

Naar boven