Projectbesluit Rosmolenweg / Overloonseweg (vastgesteld)

Burgemeester en Wethouders van Venray maakt, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van de vastgestelde projectbesluiten:

  • Overloonseweg ong. Venray (NL.IMRO.0984.PRB10007-va01)

    Kadastraal bekend onder Sectie C nr. 10321 en 9118.

    Het vastgestelde projectbesluit voorziet in de realisatie van een woning.

  • Rosmolenweg ong. Venray (NL.IMRO.0984.PRB09034-va01)

    Kadastraal bekend onder Sectie A nr. 1027, 1026, 1025, 1024, 4372.

    Het vastgestelde projectbesluit voorziet in het verplaatsen van tunnelkassen van Stationsweg naar Rosmolenweg te Venray.

De vaststellingsbesluiten met bijbehorende stukken liggen van 30 september 2011 tot en met 10 november 2011 voor een ieder ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis van Venray, Raadhuisstraat 1 te Venray, geopend op maandag van 12.00 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en buiten deze tijden op afspraak met de afdeling Publieksdiensten, telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn zijn de vastgestelde projectbesluiten en de hier bijbehorende stukken beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl → Wonen & leven → Wonen & bouwen → Bestemmingsplannen → Geldende projectbesluiten. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u de vastgestelde projectbesluiten raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

U kunt tijdens de inzagetermijn beroep indienen tegen de projectbesluiten en een eventuele aanwijzing bij de Rechtbank Roermond (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) indien:

  • u een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • u een belanghebbende bent die niet eerder een zienswijze heeft ingediend en redelijkerwijs kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze in te dienen;

  • u een belanghebbende bent en er sprake is van een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

  • de gronden van het beroep.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u – als onverwijlde spoed dit vereist – de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Roermond vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift.

Naar boven