Bekendmaking vaststelling projectbesluit ‘Hessenweg 301’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het projectbesluit ‘Hessenweg 301’ te Achterveld in Leusden ongewijzigd is vastgesteld.

Het projectbesluit ziet op het realiseren van een vijftal studiowoningen in een bestaand woonhuis aan de Hessenweg 301 te Achterveld te realiseren.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie rederlijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Rechtbank te Utrecht. Het instellen van beroep kan alleen door, binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit aan de aanvrager (verzenddatum projectbesluit 20 september 2011), een beroepschrift in te dienen bij de rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich, op werkdagen van 09:00 tot 13:00 uur, wenden tot de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis. Ook kunnen de stukken worden ingezien via de website www.Leusden.nl onder Woonomgeving en vervolgens Bestemmingsplannen.

Voor meer informatie en inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer 14 033.

Deze publicatie en bijbehorende stukken kunt u ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.115-0401

Naar boven